Mt Baker Vapor “Frukost” olika smaker (Shortfill + Nikotinshots)

100 kr1050 kr  

Custom Shortfills blandar vi på beställning efter dina preferenser. Flaskan levereras delfylld tillsammans med varierande antal nikotinshots beroende på vald nikotinstyrka. T.ex. vid beställning av 200ml 3mg så levereras flaskan med 160ml + 4x10ml nikotinshots (14mg/ml) att fylla upp flaskan med och som då ger 200ml med ca. 3mg/ml (mängden smakkoncentrat är samma oavsett val av nikotinstyrka).

Tänk på att skaka flaskan ordentligt efter du hällt i medföljande nikotinshots.

Vissa kombinationer med hög nikotinstyrka & extra smak är inte tillgängliga. Testa olika kombinationer för att hitta den bästa för dig.

Smakbeskrivningar hittas längre ner på sidan.

Mt Baker Vapor

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Berried Treasure
“Det här är en härlig blandning av dina favorit frukostingredienser, alla kombinerade i en tillfredsställande vape! Den klassiska smaken av en Strawberry Nutri-Grain frukostbars.”
Mt Baker Vapor Berried Treasure
Berry Crunch Cereal Mt Baker Vapor Concentrate Berry Crunch Cereal
“En elegant och läcker blandning av söta och sura bär med fyllig, krämig smak av frukostflingor. Berry Crunch Cereal e-juice kommer återuppliva minnen från din favorit frukost.”
Cinnatoast Munch
“Cinnatoast Munch fångar den ljuvlig smaken av frukostflingor. Med en antydan av vanilj för en extra skvätt av sötma.”
Cinnatoast Munch Mt Baker Vapor Concentrate
French Toast Mt Baker Vapor Concentrate French Toast
“Den här unika kombinationen av rik kanel, färsk lönnsirap och sött smort bröd ger dig den autentiska smaken av French Toast på ett sätt som inte ens forskarna kan förklara.”
Fruity Hoops
“Fruity Hoops är en av våra mer utsökt komplexa smaker med en myriad av fruktsmaker som alla packas i en e-juice. Fruity Hoops e-juice är en härligt söt och fruktig vape, säker att glädja alla vapers.”
Fruity Hoops Mt Baker Vapor Concentrate
Gimmix Mt Baker Vapor Gimmix
“En nostalgisk e-juice som förångar dina favoritfruktflingor rakt ner i dina lungor.”
Vanishing Oatmeal Treats
“Vanishing Oatmeal Treats är den perfekta balansen av delikata komplementerande smaker. Från havregryn och kanel till en antydan av söta russin.”
Vanishing Oatmeal Treats Mt Baker Vapor Concentrate