Vaporesso XROS 4 Pod Kit (1000mAh, 2ml)

359 kr  

Vaporesso Xros 4 pod kit är en kompakt och hållbar enhet med fantastisk smak och tre justerbara utgångslägen. Utrustad med ett 1000mAh batteri och snabb 2A-laddning, inkluderar kitet två XROS Pods (0,4Ω och 0,8Ω) för både MTL och RDL vaping.

Vaporesso

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Vaporesso Xros Pods
Vaporesso XROS Pods (4-pack)
Modell
179 kr  

Beskrivning

Vaporesso Xros 4 pod kit är en kompakt och enkel enhet som levererar fantastisk smak med en stabil effekt. Xros 4 har den senaste COREX 2.0 smarta chipsettet, designat för att erbjuda tre utgångslägen för en mångfald av vapingupplevelser som du kan anpassa efter dina önskemål. Vaporesso har fokuserat på hållbarhet med Xros 4 kitet genom att inkludera ett kraftfullt 1000mAh batteri som möjliggör snabb 2A laddning, vilket ger en full laddning på endast 30 minuter.

Med Xros 4 pod kit kan vapers njuta av en hållbar och pålitlig enhet som tillgodoser olika vapingpreferenser. Kitet kommer med två XROS Pod-alternativ, 0,4Ω och 0,8Ω pods, som använder deras COREX 2.0-teknologi för att optimera antingen nikotinsalt eller e-juicer med vanligt nikotin. Tillsammans med sin justerbara luftflödesslider, täcker Xros 4 pod kit både mouth-to-lung (MTL) och restricted-direct-to-lung (RDL).

Viktigt: Om du är en MTL-vaper rekommenderas det att använda 0,8Ω XROS pod eftersom den förinstallerade 0,4Ω XROS pod är en kraftfull RDL pod som kan orsaka läckageproblem vid användning av nikotinsalter och mouth-to-lung vapingstil.

Medföljer:

  • 1× XROS 4 Batteri
  • 1× XROS 0,4Ω Mesh POD (2ml)
  • 1× XROS 0,8Ω Mesh POD (2ml)
  • 1× USB-C laddkabel
  • 1× Manual

Egenskaper Vaporesso XROS 4 Pod Kit:

  • Mått: 120.80 x 24 x 14mm
  • Kapacitet: 1000mAh
  • Volym: 2ml
  • Tre justerbara utgångslägen
  • Pulsläge
  • USB-C Laddning
  • Skyddsfunktioner
  • Integrerade Coils

Design
Bland Vaporesso’s imponerande utbud av pod-kits sticker XROS 4-serien, inklusive XROS 4 Mini, ut med sitt helgjutna aluminiumchassi. Detta unibody-chassi ger en överlägsen känsla och passar sömlöst in i en aktiv vapers livsstil. Materialstrukturen ger ett bekvämt grepp och är designad för att motstå slitage, vilket gör den till ett nöje att hålla och använda.

Batteri
XROS 4 pod-kitet visar Vaporesso’s engagemang för att minska laddningstiden mellan dina vaping-sessioner. Med ett 1000 mAh-batteri erbjuder XROS 4-enheten snabb 2A-laddning, vilket ger en full laddning på bara 30 minuter.

Justerbart Luftflöde
XROS 4 ger vapers flexibiliteten att enkelt växla mellan mouth-to-lung (MTL) och restricted-direct-to-lung (RDL) vaping-stilar med sin innovativa justerbara luftflödesreglage. Denna funktion tillåter användare att anpassa sin vaping-upplevelse, oavsett om de föredrar rik smak eller tät ånga.

Interaktioner
Med en kristallklar display kan du få realtidsfeedback på din batteristatus samt anpassa din vaping-upplevelse för varje delikat puff. Genom att trycka tre gånger kommer du åt justeringsgränssnittet, och varje efterföljande tryck aktiverar ett av de tre utgångslägena. En ny skärm visar ditt val.

Batteriindikering
– RÖTT LJUS: 0 – 30%
– BLÅTT LJUS: 30% – 70%
– GRÖNT LJUS: 70% – 100%

Kraftfull med varje puff
XROS 4 pod-systemet integrerar Vaporesso’s imponerande AXON smart-chipset, som konsekvent förbättrar din kraft och öppnar upp en helt ny smakvärld för din gom att njuta av och upptäcka.

Kompatibel med alla XROS Coils
XROS 4 inkluderar två alternativ av XROS Pod V2: 0,4Ω och 0,8Ω, men är kompatibel med hela XROS Pod-serien. 0,4Ω XROS Pod V2 har deras otroliga COREX 2.0 och SSS läckagesäkra teknologi, vilket garanterar ren smakåtergivning utan krångel. COREX 2.0:s värmefördelande mesh-coil förbättrar första generationen genom att optimera temperaturreglering, omedelbar tändning och en explosiv smak. Den inbyggda COREX-bomullsveken kan effektivt mätta coil för att förhindra en bränd smak och förlänga din vaping-upplevelse.

Du kanske också gillar …